Persoonlijke kraamcadeaus met liefde gemaakt.

Gepubliceerd op 29 april 2023 om 11:42

In 2015 zijn wij een borduurbedrijf gestart in Alkmaar. Ons bedrijf was toen voornamelijk gericht op bedrijven en instellingen die bij ons de bedrijfskleding en accessoires zoals petten, mutsen en handdoeken konden laten borduren met bedrijfsnaam en/of logo. Dit doen wij nog steeds. Maar door de jaren heen hebben wij ons klantenbestand  uitgebreid met ook veel particuliere klanten die graag wat geborduurd willen hebben. Onze kracht is dat het bij ons dus niet uit maakt of je nou één artikel of meerdere artikelen wilt laten personaliseren. Je bent altijd welkom .Ook hebben wij al heel veel kraamcadeaus mogen voorzien van een mooi naam borduursel en zo is ons zusje Baby-Boom ook geboren! :)

 

 

Wij zijn eind 2022 verhuisd naar een (veel) groter pand op de Hamsterkoog 1 in Alkmaar om zo ons bedrijf uit te kunnen breiden. 

Hier hebben wij een mooie ruimte omgetoverd tot babywinkel die gevuld is met veel mooie babyartikelen die kunnen worden gepersonaliseerd met naam. Wij hebben voornamelijk knuffeldoekjes, knuffels, badcapes, dekentjes, rompertjes, mutsjes en mooie complete sets met bijvoorbeeld een knuffeldoekje met deken of badcape. 

Hoe leuk is het om de kersverse ouders te verrassen met een persoonlijk kraamcadeau? Of misschien nog wel leuker, je eigen kleintje in de watten leggen met een heerlijk zacht knuffeldoekje of dekentje met zijn of haar naam! En aangezien onze borduurwinkel achter de winkelruimte zit kun je ook alle kleuren garen meteen bekijken en uitzoeken. Ook kunnen wij meteen het gewenste lettertype bespreken en adviseren in wat op welk product het beste tot zijn recht komt. 

Bij bestellingen via de webshop is het ook geen probleem om vooraf nog even contact te hebben over de kleur garen en het lettertype. Vaak appen wij onze klanten wat foto's door met voorbeelden op het artikel of soms Face-timen wij gewoon zodat klanten ook even kunnen meekijken in de winkel en een artikel kunnen uitzoeken. Want zeg nou zelf, in het echt is alles altijd mooier!

Afgezien van de kwaliteit die wij leveren want hiervan zijn wij al overtuigd :), staan wij als startende ondernemer met onze baby winkel altijd open voor vragen, opmerkingen en suggesties. Hier zijn wij juist erg blij mee en kunnen hierdoor alleen maar groeien en verbeteren. Dus als jullie nog iets missen in onze shop of leuke ideeën / suggesties hebben laat het ons dan weten!

 

Wij sluiten deze blog af met een:

Wij hopen jullie snel te zien in onze winkel en anders heel veel online shop plezier gewenst!

Liefs,

Team Baby-Boom

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.